Nordic C ApS grundades 2006 och har en stor och grundlig kunskap om reglerna för registrering av norska domäner, samt bildande och registrering av utländska företag hos de norska myndigheterna (Brønnøysund).

En domän är en rätt till ett domännamn, och är lika viktigt att skydda för ett företag på samma sätt som ett företag skyddar sina varumärken och patent. Därför bör alla företag skydda sina norska domännamn innan de registreras av andra företag.

Nordic DC ApS registrerar själva .NO domäner, för de kunder som vill komma igång idag. För att säkerställa att ditt företagsnamns domän inte registreras av någon annan, medan processen pågår, så registrerar vi din domän .NO här och nu och gör sedan ett ägarbyte när företagsinformationen i Norge är på plats, efter 2-3 veckor.

Det är viktigt att betona att när ett företag får hjälp av Nordic DC för att registrera en norsk domän, gör vi det i ert företagsnamn och företaget kan avgöra om er domän ska överföras till andra, förnyas eller tas bort. Det finns andra leverantörer som erbjuder sig att registrera ert domännamn men stjäl i själva verket ert namn. Detta motsäger norska regler om domäner och för det andra finns det en stor risk att få ta bort din domän. Här kan ni läsa om ett fall där 3300 .no-domäner berövades sitt företag.

Läs våra användarvillkor handel här.

Its trees, well-worn someone who can write my essay lawns, cabinlike dorms, and small classroom buildings reminded me of a summer camp, albeit one with a rambling, gabled brick mansion at its heart

Chris Jones Authentic Jersey